zondag 25 november 2007

Spellenspektakel Zwolle deel II.... de V.I.P. Sit-N-Go






Een beetje eerder dan gepland begon om een uurtje of half vijf de Sit-N-Go van bekende forumleden. Dit gebeurde niet voordat de dealer Armijn Meijer alle deelnemers (12 in totaal maar liefst) voorstelde met een kleine introductie. Mijn positie aan tafel; rechts van mij zat Ivanhoe en aan de linkerkant Arnhem1. Mijn doel: winnen natuurlijk, maar in de eerste plaats een hogere plek behalen als de 026-ers Arnhem1 en Jappie…. Iedereen kreeg 20 fiches voorzich en de blinds startte met 1-2…een heuse Holland Casino Crapshoot??

Goed ik ben voornemens om lekker tight te spelen en iedere goede hand maar te pushen. Er kwam echter geen hand voorbij, tot ik met 7 fiches over QQ vind. Push…. 1 caller en een double up + blinds schuiven mijn richting op. Op dat moment is concurrent Arnhem1 reeds busted, nadat hij met A10 (dacht ik) tegen AA aanliep… jammer dat ik hem niet persoonlijk eruit gooide, maar de eerste 026-er was out. Toen even later ook Jappie de strijd verliet was het eerste succesje binnen.

Met 4 spelers over en ik zwaar shortstacked in de BB krijg ik J9-suited. Voor mij gaan er al twee all-inn en na heel evntjes te hebben nagedacht maak ik ook de call. Ik zit tegen de A4 van Kurnia en de 77 van JelleR. Op de flop valt een 4 en een J!!... woohoo…geen gekke dingen nu…de turn is een blanc….en langzaam schuift The Great One de rivercard naar voren….hij draait hem om en…..wat doe je nu dealer!!?? We zitten toch niet online??..Alle chippies gaan de kant van Kurnia op…bedankt voor die Aas , Armijn!!

Kurnia gaat Heads-Up de strijd aan met forumgebruiker “ Van Damn” . Ik heb de HU niet zo gevolgd, ik ging effe wat te drinken halen, maar uiteindelijk werd Kurnia 2e en was de eer volledig voor mr. Van Damn. Een leuke en mooie Sit-en-Go!! De beurs ging zijn sluitingstijd naderen en de tocht naar de vakantiehuisjes kon beginnen….. hierover meer in deel 3.

Geen opmerkingen: