zondag 29 juli 2007

Nasty as i am....

Van het weekend een bezoekje gebracht aan Holland Casino Nijmegen. Op zich niets bijzonders, SnG-tje van 1o euro gespeeld, daarna wat rondgelopen en nog effe 50 euro in de E-Millions kast gegooid in de hoop op 1,7 miljoen...

Toch wil ik twee momentjes naar voren halen van mijn bezoek. Het eerste is een handje tijdens de SnG, welke ik perfect speelde. Blinds waren 40-80, zat gemiddeld met mijn stack, 8 players left en ik zit op middle position. UTG raised naar 300 ( hij heeft me wel gecovered) , ik kijk in mijn hole cards, zie Kd Jd van de schoppen en wetend dat er alleen maar tighties achter me zitten call ik de raise en de rest fold.

De flop komt met 9d Qd Ah (mmm een flush draw)

UTG bet 200, ik twijfel een tijdje en call zijn bet

Turn 10d ( OMG!! een straight flush toch??...ik bekijk nogmaals mijn holecards...hehe)

UTG checkt nu en ik check ook heel vlug...

River is een blank

UTG bet 400 en ik ga all-inn want hij is dan toch al pot-commited...

UTG callt me en gooit direct zijn kaarten open AdKh
Ik zeg: " die aas hoort eigenlijk op het board te liggen, nu heb ik slechts een straight flush..."
UTG kan er wel om lachen.....

De SnG moet ik helaas op plek 4 verlaten, mede door de crapshoot-blindstructuur HC en door toedoen van m'n eigensten broerke..

Nasty handje vond ik deze straight flush eigenlijk wel, maar het meeste nasty moment van die middag speelde zich af bij de gokkasten. Kennen jullie die gokkasten van 2 cent per lijn met dat voetbalspel ( penaltyschieten) erbij voor een oplopende jackpot?? Er zijn vier jackpots die oplopen en het spel start op willekeurige kasten en soms wel op meerdere tegelijkertijd. Indien het spel start win je altijd de mini-jackpot welke begint bij 5 euro en steeds verder oploopt zolang ie er niet uit gaat.

Het volgende gebeurde. Ik zit op een kast te donken en mijn broertje zit naast me ook op zo'n kast te spelen. We zitten al een klein half uur en de mini-jackpot is inmiddels opgelopen tot 26 euri's. Links van me komt een oudere man zitten en ja hoor, na een stuk of tien keer drukken start het voetbalspel bij hem....mm klote daar gaat de mini-jackpot. Als de heer in kwestie zijn 3e penalty neemt, hoor ik een fluitje en zie dat het spel ook bij mijn broertje start. Hij begint als een gek te drukken ( want als hij eerder klaar is dan de oudere man, wint hij de mini-jackpot). Het lijkt hem eigenlijk niet te lukken, echter ik besluit hem effe aan te spreken van : " goh, hoe werkt dat nu met die penalty's en wat kun je winnen??" . Hij legt mij het een beetje uit , maar is dus wat langzamer met penalty 4 en 5 ( ik blijf maar praten tegen hem...hehe). Op het moment dat penalty 5 erin peert,kijk ik opzij en ook mijn broertje schiet zijn 5e erin. Nagenoeg gelijk als een soort van foto-finisch verschijnt de volgende tekst op beide schermen: " Congrats you have won the mini-jackpot!" . De volgende schermen komen in beeld en quess what?? De oudere meneer moest genoegen nemen met 5 euro en mijn broertje kreeg 26 euro bijgeschreven...wahahahahahahahaha

Nasty als ik ben, vraag ik nog aan die meneer ( heel hard lachend van binnen): " huh, u won toch sowieso 26 euro zei u net?" ... ( hij mompelde iets, maar drukte ook op cashout)

Mijn broertje en ik hebben er nog een colaatje op gedronken...........

Geen opmerkingen: